03.08.2012
Майстер-клас високого рівня буде проводитись 12 вересня технологами ТМ Лорен, виробництво високоякісного маргарину.

Технологи ТМ Лорен проведуть майстер-клас по маргарину, де будуть представлені професійні маргарини ТМ Лорен для виробництва хлібобулочних виробів, пряничних виробів,пісочного печива, виготовлення кремів,  для виробництва продукції з листкового тіста та напівфабрикатів. Кожен вид спеціалізованого маргарину має поліпшену структуру і досконалий підбір інгредієнтів, які дають можливість працювати по своїм затвердженим рецептурам, збільшуючи попит на вироблену продукцію та зменшуючи собівартість.

По всім питанням звертайтесь по тел.097-750-16-76 Крістіна


31.07.2012
Компанія "Вершина-7" запрошує технологів відвідати семінар і дізнатися більше про сучасні продукти для хлібної і кондитерської промисловості. Семінар відбудеться 12 вересня 2012 року.

  Для того, щоб Ваш бізнес був максимально рентабільним потрібно уважно слідкувати за сучасними тенденціями і своечасно вводити нові технології, що приносять прибуток.  Допоможуть в цьому продукти нового покоління - вони дозволять оптимізувати діяльність, мобілізувати ресурси і досягнути високого результату.

Запрошуємо Вас відвідати семінар, шо домоможе Вам відкрити нові можливості в Вашій роботі, дізнатися більше про суміші для хлібної і кондитерської промисловості бельгійської компанії Доше Мілс, про сучасне обладнення та новинки у сфері інргедієнтів для харчової промисловості.

Участь в семінарі для працівників торговельних компаній - безкоштовна. Для отримання інформації та посібного матеріалу звертайтесь за тел.097-750-16-76 Крістіна.

 

 

 

 


06.07.2012
Компанія Dossche Mills запрошує прийняти участь в практичному семінарі "Сучасне хлібопекарство",який відбудеться 18 липня 2012 року.

 

Компанія "Вершина -7" представляє інтереси бельгійської  компанії в Києві та в липні 2012 року запрошує Вас на семінар по виготовленню хлібопекарської  та кондитерської продукції на основі зернових преміксів. У програмі будуть розглянуті наступні теми :

  • Хліб житній та пшеничний - методи збагачення нашого  хліба  макро - та мікро елементами;
  • Листкове тісто, виготовлене на основі зернових преміксів;
  • Кондитерські вироби.

Практична частина семінару - випічка,дегустація,обговорення результатів.

На семінарі  технолог компанії "Лорен" презентуватиме високоякісні маргарини для хлібопекарської і кондитерської промисловості.

Також на семінарі буде представлене обладнення для хлібопекарської індустрії.

За більш детальнішою інформацією звертайтеся до менеджера :

Крістіна 097-750-16-76

 


13.06.2012
Пропонумо широкий асортимент високоякісних професійних маргаринів для використання у виробництві кулінарних, кондитерських та хлібобулочних виробів, кремів.

 

 

 Пропонує широкий асортимент високоякісних професійних маргаринів для використання у виробництві кулінарних, кондитерських та хлібобулочних виробів, кремів.

Маргарин м’який "Кондитерський Преміум"
Високожирний маргарин (жирність 82%), має високий ступінь аерації при збиванні кремів, властивості вбирати значну кількість рідини.

Маргарин столовий "Молочний"
Високожирний маргарин (жирність 82%), з приємним вершковим смаком.Рекомендації щодо застосування: має широкий спектр використання є універсальним в хлібопекарський, кондитерській промисловості, в мережі ресторанного господарства та домашній кулінарії.

 

Маргарин для листкового тіста №1 (жирність 80%)
Перед використанням не потребує темперування.Рекомендації щодо застосування: для виробів з дріжджового і прісного тіста, а також для напівфабрикатів з листкового тіста.

 

 


05.06.2012
Пропонуємо широкий асортимент кондитерського інвентарю для створення справжніх шедеврів!

Пропонуємо широкий асортимент кондитерського інвентарю для створення справжніх шедеврів!


20.04.2012
Пропонуємо Вам прикраси для кондитерських виробів, як окремі квіти, листочки, так і завершені композиції малих та великих букетів різноманітних форм, видів та кольорів.

Пропонуємо Вам прикраси для кондитерських виробів, як окремі квіти, листочки, так і завершені композиції малих та великих букетів різноманітних форм, видів та кольорів.
 


05.03.2012
Пропонуємо Вам прикраси шоколадні для декорування ваших тістечок, пасхальних виробів,тортів.

Декори у вигляді шоколадних пластинок з різними написами до свят та декори з назвами виробу

 


14.02.2012
Пропонуємо сухі вершки виробництва Німеччина

 

ТОВ "Вершина-7" пропонує для Вас нову продукцію вершки сухі - Едіфет - порошкоподібна суміш для збивання, широко використовується в харчовій промисловості : для виготовлення десертних пінок в нейтральному PH-діапазоні і при невисоких температурах збивання.

Пінка, виготовлена на основі сухих вершків :

  • не перебивається
  • Об єм та стабільність взбитої маси
  • короткий час збивання                              
  • приємний вершковий смак                                                                   

Фасування : 25 кг/мішок

Термін зберігання : 18 міс

  • Сухі вершки можна також використовувати :
  • вершкоподібні піни
  • декоративні піни
  • взбиті десерти та начинки для пирогів/тортів 

Сухі вершки розводять водою 1: 3 водою

Виробник: Німеччина

 

 

 


10.02.2012
До Великодня пропонуємо продукцію пасхальної тематики!

Цього року до Великодня можемо пропонувати широкий асортимент продукції :

  • Форми паперові для випічки пасхальних виробів
  • Посипки цукрові та шоколадні
  • Цукати та сухофрукти
  • Глазурі пасхальні
  • Шоколадні термостійкі дропси
  • Мигдальні пластівці
  • Набори пасхальні


09.02.2012
27 січня 2012 відбувся семінар компанії Вершина-7 та Доше Мілс

27 січня 2012 року компанія Вершина-7 спільно з компанією Доше Мілс провела семінар на тему : " Зернові суміші для виробництва хліба,листкове зернове тісто для виробництва  кроассанів." Подія відбулася в приміщенні компанії "Контакт"    - http://www.jv-kontakt.com - компанія, що пропонує обладнання для хлібопекарської та кондитерської промисловості.

На семінар були запрошені технологи хлібопекарського виробництва та були розглянуті наступні питання :

  • Темні  сорти зернового хліба
  • Здобні вироби, способи покращення тіста
  • Листкове зернове тісто, виробництво кроассанів.

 

 

 

детальніше на сайті : http://www.prodinfo.com.ua/novosti/fotootchetyi/master-klass_ot_dossche_mills.html

 


19.01.2012
Семінар компанії Dossche Mills по приготуванню хлібобулочних та кондитерських виробів на основі зернових преміксів відбудеться 27 січня 2012

 

Компанія "Вершина -7" представляє інтереси бельгійської  компанії в Києві та січні 2012 запрошує Вас на семінар по виготовленню хлібопекарської  та кондитерської продукції на основі зернових преміксів. У програмі будуть розглянуті наступні теми :

  • Хліб житній та пшеничний - методи збагачення нашого  хліба  макро - та мікро елементами;
  • Листкове тісто, виготовлене на основі зернових преміксів;
  • Кондитерські вироби.

За більш детальнішою інформацією звертайтеся до менеджера :

Олександра

8-067-383-10-42

 


15.12.2011
З‘явилася нова продукція : - цукати (ананас),різані на різнокольорові(4 кольори) шматочки кубиком - фініки - інжир


23.11.2011
Пропонуємо Вашій увазі новорічні декори!Фантазуйте та дивуйте, а новорічні декори допоможуть Вам у цьому!

 

Новорічні цукрові прикраси для декорування тортів та тістечок :

  • Сніговик
  • Дід мороз
  • Снігуронька
  • Ялинка з іграшками

 

 

Новорічні набори

  • Сніжинки
  • Зимовий ліс
  • Новорічний набір
  • Три ведмеді

Посипки

  • Мікс ( нон-парель +фігурна)
  • Фігурна ( сніжинки, ялинки,зірочки)

 


07.10.2011
Пропонуємо гнучкі ціни на горіхи грецькі - смачні та поживні, з ними Ви зможете легко декорувати та додавати у свої вироби горіхового смаку!


Науковці визнали волоський (або ж грецький) горіх найкориснішим. Саме цей різновид горіхів містить комбінацію антиоксидантів найздоровіших та найвищої якості.


15.09.2011
Компанія "Вершина-7" спільно з кондитерською компанією "ВМС" пропонує торти на замовлення в широкому асортименті.

  торт свадебный

Компанія " Вершина -7" спільно з кондитерською компанією "ВМС" пропонує послуги виготовлення тортів на замовлення та інших ласощів : пироги,заварні тістечка,цукерки ручної роботи дозволять зробити Ваше свято неповторним.

Компанія " ВМС" працює на основі продукції компанії "Вершина-7"
 
За основною інформацією та для більш детальнішого ознайомлення з кондитерськими виробами, будь ласка, ознайомтеся на сайті компанії "ВМС"

 

 

www.konditerskaya.kiev.ua

 

 

 


14.09.2011
Кулінарний крем "Creme Cuisine"( 15% жирності) Кулінарний крем є незамінним в якості основи для соусів,підлив,маринадів до різноманітних страв.

Специфікація

 

Параметри

Вершки кулінарні "Creme Cuisine"» MEGGLE

1) Жирність

15%

2) Колір

Білий

3) Смак

Ніжний,  з нейтральним смаком

4) Вміст вуглеводів

5,2%

5) Тара

Tetra Pak 1l

6) Фасування

12 л  - ящик

7) Терміни зберігання

6 місяців

8) Умови зберігання

Від + 4+20° С

9) Енергетична цінність

174/ ккал

10)Вологість

W= 75 %

 

 

 

 

 

 


15.08.2011
Семінар компанії Dossche Mills по приготуванню хлібобулочних та кондитерських виробів на основі зернових преміксів відбудеться в жовтні

Компанія "Вершина -7" представляє інтереси бельгійської  компанії в Києві та в жовтня 2011 запрошує Вас на семінар по виготовленню хлібопекарської  та кондитерської продукції на основі зернових преміксів. У програмі будуть розглянуті наступні теми :

  • Хліб житній та пшеничний - методи збагачення нашого  хліба  макро - та мікро елементами;
  • Листкове тісто, виготовлене на основі зернових преміксів;
  • Кондитерські вироби.

За більш детальнішою інформацією звертайтеся до менеджера :

Олександра

8-067-383-10-42


05.08.2011
Пропонуємо для кондитерів крем заварний торгової марки Dosshe Mills (Бельгія) холодного методу приготування.

Пропонуємо для кондитерів крем заварний торгової марки Dosshe Mills (Бельгія) холодного методу приготування. Ніжний смак крему не залишить Вас байдужим.
 


01.08.2011
Порційні вершки для кави торгової марки Meggle (Німеччина).


 Порційні вершки для кави торгової марки Meggle (Німеччина). 10 % жирності ідеально підходять для створення найкращого смаку Вашої кави.


31.07.2011
Компанія пропонує маковий наповнювач українського виробника готовий до виробництва.

Компанія пропонує маковий наповнювач українського виробника готовий до виробництва, з яким Ви легко зможете приготувати смачний та ситний маковий пиріг.



Все заголовки



ТОВ Вершина-7 2011
Создание сайта AstraVision.dp.ua совместно с FERN © 2011