13.06.2012
Пропонумо широкий асортимент високоякісних професійних маргаринів для використання у виробництві кулінарних, кондитерських та хлібобулочних виробів, кремів.

 

 

 Пропонує широкий асортимент високоякісних професійних маргаринів для використання у виробництві кулінарних, кондитерських та хлібобулочних виробів, кремів.

Маргарин м’який "Кондитерський Преміум"
Високожирний маргарин (жирність 82%), має високий ступінь аерації при збиванні кремів, властивості вбирати значну кількість рідини.

Маргарин столовий "Молочний"
Високожирний маргарин (жирність 82%), з приємним вершковим смаком.Рекомендації щодо застосування: має широкий спектр використання є універсальним в хлібопекарський, кондитерській промисловості, в мережі ресторанного господарства та домашній кулінарії.

 

Маргарин для листкового тіста №1 (жирність 80%)
Перед використанням не потребує темперування.Рекомендації щодо застосування: для виробів з дріжджового і прісного тіста, а також для напівфабрикатів з листкового тіста.

 

 



Все новости



ТОВ Вершина-7 2011
Создание сайта AstraVision.dp.ua совместно с FERN © 2011