Наповнювачі

Насьогоднішній день у кондитерській та хлібопекарській промисловості активно використовують різні наповнювачі, що покращують та оновлюють смак  давно вже відомого продукту.


    Маковий   наповнювач

 

  •  

        Термостійкий, пастоподібний продукт;

  •  

       Готовий до використання,

  •    Виготовлений на основі і з великим вмістом якісного блакитного маку.

 

 

 

  Ідеально  підходить для випікання здобних булочок, пирогів, а також для напівфабрикатів, що підлягають заморожуванню – млинці,вареники.  

 

  З маковим наповнювачем Ви сможете приготувати будь-який кондитерський виріб без усяких зусиль.                                                                        

Фасування : 16, 5 кг та 33 кг                      

Термін придатності : 6 місяців від дати виробництва

 

Використовувати згідно рецептури .

 

 


  

Крем Заварний Крепіна компанії Dosshe Mills,Бельгія

 Cуміш для приготування крему заварного холодним методом приготування  дозволить Вам зекономити час при приготуванні смачного,ніжного продукту для Вашого тістечка, торта,булочки чи пирога.

  •  Термостійкий

  • Холодний метод приготування 

   


Рецептура використання :

До 350 -400 грам суміші додаємо воду, збиваємо 2-3 хвилини,крем готовий до використання.

Фасування : 15 кг

Термін придатності : 6 місяців

Використовувати згідно рецептури .

 

 

                                                              Мигдальні пластівці


  Як відомо, мигдаль – один з  тих продуктів, що зазнав значного поширення у кондитерській промисловості,характерезується багатством мінеральних речовин та вітамінів.
  Насьогоднішній день мигдальні пластівці широко використовуються як наповнювачі,ними легко декорувати тістечка,есперементувати зі смаком печева та кекса.Якщо Ви хочете здивувати своїм виробом – мигдальні пластівці швидкий і зручний варіант для Вас.

 

Фасування : 12,5 кг
Термін придатності: 6 місяців
Використовувати згідно рецептури.

 



                                                  Джеми,повидло,добавки кондитерські


  Пироги  та булочки, тортики та тістечка ,млинці та оладки  – це та багато іншого вже здавна виготовляється з повидлом та джемами та стало досить популярними  блюдом серед українського населення.
   Тому ми пропонуємо для Вас найкраще – повидло та джеми українського виробника виготовленні з натуральної сировини, що дозволить Вам приготувати смачний та поживний пиріг,листкові вироби з наповнювачем,термостабільні джеми та повидла  ідеально підходять для випічки та передають неповторний смак виробу.

 
  

 

Фасування :13 кг
   Термін придатності : 6 місяців.

   Використовуваи згідно рецептури.

  

  Молоко згущене з цукром та молоко згущене з цукром уварена "Іриска"

 

   Історія молока згушеного з цукром або як  називають цей продукт "сгущенка" був створений ще у 1856 році.Це не тільки солодкий продукт, а й корисний - в ньому міститься кальцій та молочний білок,немає барвників,дріжджів чи підсилювачів смаку. 

   З кожним роком смак даного продукту удосконалювався та на данпй момент ми можемо Вам запропонувати молоко згущене з цукром полтавського виробника.Даний продукт відповідає ГОСТ стандарам та містить 8,5 % жирності.Смачний та приємний смак дозволить Вам створити  дививижні тортики, солодкі крема та різноманітню випічку.

 

 

Фасування : 16 кг

 

 

Термін придатності : 3 місяці згушене молоко "Іриска", 6 місяців - молоко згушене з цукром

 

 

 Використовувати згідно рецептури.

   Вершки для збивання на рослинній основі з додаванням цукру ( 25%)

 

 

                      

Ідеально підходить збивання, наповнювачів  для тортів, оздоблення фруктових салатів, пудингів, морозива.

Вершки перед збиванням бажано охолодити до + 6С.

Після відкриття зберігати у прохолодному місці не більше 3-х днів.

Виробник : Німеччина, Meggle

 

Сухі вершки

ТОВ "Вершина-7" пропонує для Вас нову продукцію вершки сухі - Едіфет - порошкоподібна суміш для збивання, широко використовується в харчовій промисловості : для виготовлення десертних пінок в нейтральному PH-діапазоні і при невисоких температурах збивання.

Пінка, виготовлена на основі сухих вершків :

  • не перебивається
  • Об єм та стабільність взбитої маси
  • короткий час збивання
  • приємний вершковий смак

Фасування : 25 кг/мішок

Термін зберігання : 18 міс

  • Сухі вершки можна також використовувати :
  • вершкоподібні піни
  • декоративні піни
  • взбиті десерти та начинки для пирогів/тортів 

Сухі вершки розводять водою у співвідношенні 1:3

Виробник : Meggle,Німеччина

 

 Фонди

Натуральні стабілізатори вершків високої якості з різними ароматами, розроблені на основі желатину,глюкози та декстрози.

Порошкоподібні суміші використовують для приготовлення тортів,тістечок,суфле та для надання готовим виробам ідеального смаку.

Стандартна рецептура на 1000 мл крему :

250 г фонду + 300 мл води

1 упаковка розрахована на 4 л вершків. або на 20 л готового крему.

  • Фонди Meggle  можна вводити 2 способами :

  - періодичним та одночасним

  Асортимент продукції :

  • Полуниця  
  • Шоко
  • Йогурт
  • Тірамісу
  • Чізкейк
  • Лимон
  • Ваніль
  • Капучіно


Терміни та умови зберігання : 18 місяців при t від +4 до +20 °C
Пакування : 1 кг
Виробник : Німеччина, Meggle

       

 Наповнювачі шоколадні

Пропонуємо наповнювачі для виробництва широкого асортименту кондитерських виробів, пасти для печива :

  • Наповнювач  "Полуниця з вершками" 
  • Наповнювач   "Кавовий лікер"
  • Наповнювач  "Шоколадний лікер"
  • Наповнювач  "Рафаелло"
  • Наповнювач " Вершковий лікер"
  • Наповнювач "Білий шоколад"
  • Наповнювач ( шоколадна маса,яка містить фундук)
  • Наповнювач ( шоколадна маса,яка містить арахіс)
  • паста шоколадна: чорна та  молочна

 

 



  Какао- масло та какао терте

   Какао масло являє собою жир рослинного походження жовтого кольору.Використовується в кондтерській та парфумерній промисловості.

Пакування : 25 кг/ящик

Какао терте є основним інгредієнтом в шоколадній, кондитерській та хлібопекарській промисловості.

Пакування 25 кг/якщик