Компанія Dosshe Mills пропонує премікси для виробництва здобних та пасхальних виробів.

Суміш Premix 25% ідеально підходить для  випічки здобних пирогів,пончиків,пасхальних виробів та круасаннів.

Для кожного виробу свій рецепт на основі суміші Премікс 25%.

 

Рецептура для пасхальних виробів

 

100 г борошна

330 г Прімакс 25%

300 вода

200 г молока

100г дріжді

150 г цукру

5 жовтків

400 г родзинок чи сухофруктів

ваніль

 

 

 

Приготування :

1 крок :

Розбавити молоко, дріжджі та 200 г борошна. Протягом 20 хв дати вистоятися та піднятися.

2 крок:

В масу, що піднялася,додати решту борошна, суміш Прімакс 25%, цукор, жовтки, воду та перемішати тісто.Вкінці замісу додати гаряче масло чи маргарин.Температура тіста 26-28 С.

Після змішування всіх компонентів дати 30 хв на вистоювання в теплому примішенні.  

3 крок:

Через 30 хв  добавляємо сухофрукти та даємо відлежатися ще 30 хв

4 крок:

Після формування тіста в паперові форми, поставити у вистійну шафу на 2 години.

5 Крок:

Впікаємо при температурі 200С пртягом 50-60 хв взалежності від ваги та форми.

Cмачного!