Свято Великодня щороку відбувається в різні числа місяця і час його святкування «переходить» по своїй даті, але завжди випадає на недільний день.

В 2012 році Пасха Христова - Великдень припадає на 15 квітня.

ТОВ « Вершина-7» пропонує для Вас продукцію для випікання пасхальних виробів:

Посипка декоративна цукрова :

  • Фігурна ( Квіточки,Сердечка,Конфетті,Зірочки)
  • Посипка довга «Вермішель» (різнокольорова,виноград-коктейль,вишня в шоколаді,блакитне небо,йогурт в шоколаді)
  • Посипка кругла «Нон-парель»
  • Суміші посипок ( Зоряна ніч,Весняна прикраса,Феєрверк)

Пакування: 5,15,25 кг/мішок

Термін реалізації: 24 місяці

 

 

Посипка декоративна шоколадна

  • Розова
  • Біла
  • Чорна
  • Молочна

 У вигляді хаотичних кусочків розміром 3-4 мм

Пакування : 11 кг/ящик

Термін реалізації: 6 місяців

 

 

Цукрові кульки розміром 3мм або 5 мм

 

  • Срібло
  • Золото
  • Різнокольорові : ( білі,розові,зелені,бірюза)        

 

Декори з цукрової маси

  • Квіточка "Веснянка"
  • Квіточка "Полісянка
  • Набір "Пасхальний"
  • Набір "Курчатка з квіточками"
  • Набір "Курчатка"
  • Хрестики

 

 

Форми паперові ( Італія)

Форми паперові для випічки пасхальних виробів зекономить  Ваш час та надасть  виробу

апетитнішого та святковішого вигляду.

 Дизайн "Стандарт", " Купола","Кремль","Хохлома"

Орієновна вага готового виробу : 60 , 80, 120, 250, 375, 500, 700, 1000 г

Сухофрукти

  • Родзинки світлі та темні
  • Курага
  • Чорнослив
  • Цукати ( різнокольорові, ананас , кубик)

Глазурі пасхальні

Глазур пасхальна використовується для прикрашання великодньої паски.

Спосіб приготування : 

1. Збити міксером 2 охолоджених яєчних білка до утворення пишної маси

2. Поступово додаючи суміш глазурі , продовжувати збивати протягом 3-5 хвилин ( 75 г глазурі)

3. Для швидкого затвердіння, глазур тонким шаром наноситься на ще гарячі вироби,після чого через 5-10 хвилин можна оздоблювати посипками та декорами.

Шоколадна кондитерська чорна та біла глазур

Пропонуємо також глазур кондитерську.після розтоплення на паровій бані , можна наносити на готові вироби.

Також є дропси термостійкі чорні та білі,які можна додати всередину виробу при випіканні та отримати смачну паску.

Фасування : 15 кг/ ящики

 

 

Смачної Вам паски!